قبل از اینکه توضیح دهیم ترمیم ناخن چگونه است، ابتدا می خواهیم کمی درمورد ترمیم کاشت ناخن با شما صحبت کنیم تا با مفهوم آن بیشتر آشنا شوید.

معمولا مدتی بعد از کاشت ناخن، قد ناخن طبیعی مشتری بلند شده و مواد کاشت به مرور زمان به سمت وسط ناخن می آید و به همین دلیل کاشت ناخن زیبایی خود را از دست می دهد. در این شرایط برای اینکه ناخن های کاشت شده را به حالت اولیه باز گردانید ناخن نیاز به ترمیم دارد.

ناخن ترمیم شده می تواند زیبایی ناخ های کاشت شده را به شما بازگرداند. معمولا شخص ناخن کار باید تایم مناسب ترمیم را برای مشتریان خود مشخص کند و بابت این امر مشتریان را پیگیری کند چرا که ممکن است آن ها به دلایل مختلفی زمان مربوط به ترمیم ناخن کاشت را فراموش کنند.

ترمیم ناخن چند وقت یکبار است

اگر عبارت ترمیم ناخن چند وقت یکبار نی نی سایت را سرچ کرده اید و می خواهید بدانید ترمیم ناخن چند ساعت طول میکشد، باید بگوییم که زمان ترمیم ناخن معمولا هر ۲۱ روز یکبار می باشد که در صورت عدم بی توجهی و سهل انگاری، ناخن ترمیم نشده باعث آسیب به ناخن ها می شود.

افرادی که می پرسند چه زمانی برای ترمیم ناخن خوب است باید توجه داشته باشند که این مدت زمان برای افراد متفاوت است و معمولا می تواند بین دو هفته تا ۱ ماه متغیر باشد.

درمورد این که ترمیم ناخن چقدر طول میکشد، باید گفت که معمولا ناخن کارها برای این امر ۱ ساعت در نظر می گیرند چرا که ممکن است در ترمیم نان شکستگی هایی وجود داشته باشد و یا مشتری جدیدترین مدل ترمیم ناخن را در نظر داشته باشد که در این صورت برای ترمیم ناخن خراب یا ترمیم ناخن خورده شده باید زمان بیشتری صرف شود.

لاذم به ذکر است که در بعضی مواقع ترمیم ناخن رشد کرده ممکن است کار را برای ناخن کار کمی مشکل کند و در این صورت ممکن است هزینه و وقت بیشتری از شما گرفته شود.

ابزار لازم در ترمیم ناخن

  • سوهان برقی
  • سرسوهان مانیکور اشکی یا کاجی
  • سر سوهان الماسه مخروطی یا استوانه سرگرد
  • سرسوهان الماسه استوانه
  • سر سوهان مانیکور استوانه دورگیر
  • سر سوهان کاغذی نرم
  • سوهان دستی
  • لیکوئید نیم چرب
  • پودر کاشت (رنگ کاشت مشتری)
  • ضدقارچ
  • پرایمر
  • قلم کاشت با پودر

اموزش ترمیم ناخن کاشت شکسته

اگر به دنبال ترمیم ناخن اموزش هستید، در ادامه با ما همراه باشید. در اولین مرحله از ترمیم ناخن بعد از کاشت باید قد ناخن ها را کوتاه کنید و اگر ناخن دارای لاک می باشد باید قبل از هر کاری آن را با پنبه و استون به طور کامل پاک کنید. برای کوتاه کردن قد ناخن ها می توانید از سر سوهان الماسه استوانه استفاده کنید.

برای ترمیم ناخن افتاده، ابتدا سوهان را عمود بر ناخن ها بگیرید و با کمی فشار در جهت حرکت سوهان، قد ناخن ها را کوتاه کنید. توجه داشته باشید که در این مرحله نباید زیاد قد ناخن ها را کوتاه کنید چرا که در هنگام فرم دهی سوهان دستی قد ناخن ها کمی کوتاه می شود.

یکی از نکات مهم دیگر در ترمیم ناخن اسیب دیده این مرحله این است که اگر مشتری شما تمایل به تغییر فرم ناخن به مدل گلدانی یا نوک تیز را داشته باشد، باید قد ناخن ها را بلندتر از قد دلخواه مشتری در نظر بگیرید.

ترمیم ناخن با ژل

مرحله دوم ترمیم ناخن حرفه ای، نوبت به نازک کردن مواد کاشت ناخن می شود. در این مرحله از ترمیم ناخن با ژل، در صورتی که ناخن مشتری شما دارای لاک ژل می باشد باید ابتدا آن را با استفاده از سر سوهان الماسه مخروطی، یلیش روی ناخن را ریمو کنید.

در این مرحله از ترمیم ژلیش ناخن، جهت حرکت سر سوهان باید از سمت ریشه به سمت پایین باشد و برای پاک کردن ژلیش باید کناره ناخن به صورت گرد باشد. پس از ریمو کردن لاک ژل با استفاده از سر سوهان الماسه استوانه سرگرد، مواد کاشت ناخن را نازک کنید. توجه داشته باشید که در این مرحله مواد کاشت نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم باشد.

هنگام نازک کردن مواد سعی کنید مواد سوهان را زیاد فشار ندهید و در یک نقطه ثابت نمانید چرا که این امر باعث داغ شدن ناخن مشتری شده و حس خوبی را به مشتری القا نمی کند. علاوه بر این در این مرحله می توانید قسمت های هوا گرفته را اصطلاح کنید.

ترمیم ناخن جویده شده

اگر به دنبال ترمیم ناخن جویده شده نی نی سایت و همچنین نحوه ترمیم ناخن فرو رفته در گوشت هستید ادامه مطالب را از دست ندهید. توجه کنید که در صورتی که مراحل کاشت ناخن به صورت اصولی انجام شده باشد و همینطور مشتری به خوبی از ناخن کاشت شده مراقبت کرده باشد، هواگیری ناخن ایجاد نمی شود.

حال اگر به هر دلیلی ناخن دچار هواگیری شده باشد، باید قبل از موادگذاری آن را برطرف کنید. برای این کار ابتدا توسط یک سر سوهان الماسه مخروطی یا استوانه سرگرد به قسمت های هوا گرفته کمی ضربه بزنید. بهتر است برای هواگیری از سر سوهان الماسه استوانه استفاده نکنید چرا که ممکن است به دلیل داشتن لبه تیز به صدف ناخن آسیب وارد کند.

ترمیم ناخن ترک برداشته

در این مرحله از ترمیم ناخن ترک برداشته نوبت به زیر سازی می رسد که مهم ترین قسمت در زیر سازی، مانیکور خشک است.

لاذم به ذکر است که مراحل ترمیم ناخن جدا شده از گوشت به همین صورت می باشد اما باید در مرحله زیر سازی بسیار دقت کنید چرا که هر گونه اشتباهی باعث ایجاد عفونت و بیماری می شود.

در این قسمت با استفاده از عقب زن، پوست اطراف ناخن را به سمت عقب بزنید و توسط سر سوهان مانیکور کاجی یا اشکی، کوتیکول ها را از روی ناخن جدا کنید.

این نکته را به خاطر بسپارید که در قسمت هدف شما خراش دادن سطح ناخن است و نباید فشار زیاد به کراتین صدف ناخن بیاورید چرا که در این صورت به ناخن آسیب وارد می شود و درنتیجه ترمیم ناخن زخم شده و همینطور ترمیم ناخن قارچ زده بسیار سخت خواهد بود.

مواد گذاری ترمیم ناخن

در این مرحله از مواد گذاری ترمیم ناخن، ابتدا روی سطح ناخن ضد قارچ بزنید. قبل از مواد گذاری روی سطح صدف ناخن، پرایمر بزنید و سپس موادگذاری را از خط ترمیم شروع کنید. همانطور که می دانید خط ترمیم به قسمتی از ناخن گفته می شود که ناخن رشد کرده و مواد کاشت از آن قسمت شروع می شود. حال می توانید طبق موادگذاری کاشت ناخن، مابقی مراحل را انجام دهید.

این قسمت نوبت به سوهان کشی می رسد که آخرین مرحله از ترمیم ناخن دست می باشد. مراحل سوهان کشی در ترمیم کاشت ناخن هیچ تفاوتی با مراحل سوهان کشی کاشت ناخن ندارد. برای این کار باید مراحل زیر را دنبال کنید.

در این قسمت با استفاده از سر سوهان الماسه استوانه سرگرد یا سر سوهان الماسه مخروطی، ناهمواری های بعد از مواد گذاری ترمیم ناخن را از بین ببرید.

حال با استفاده از سر سوهان مانیکور استوانه دورگیر، مراحل دورگیری را انجام دهید و سپس توسط سر سوهان الماسه استوانه فرم نهایی سطح ناخن را شکل دهید و همینطور رد سوهان دورگیر را پاک کنید.

ترمیم ناخن ژلیش

بسیاری از کاربران عبارت ترمیم ژلیش ناخن نی نی سایت را سرچ کرده تا در این باره نظرات دیگران را بخوانند. در این قسمت از ترمیم ناخن با ژلیش فرم نهایی ناخن را به دلخواه مشتری درست کنید. این مرحله را می توانید با استفاده از سوهان کاغذی انجام دهید.

در نهایت اگر مشتری تمایل به ترمیم ناخن بدون لاک ژل دارد و می خواهد با لاک معمولی داشته باشد، می توانید ابتدا توسط یک بافر سطح ناخن را صاف کرده و سپس لاک بزنید و پس از خشک شدن، با روغن کوتیکول اطراف ناخن را چرب کنید.

برای ترمیم ناخن با لاک ژل در صورتی که مشتری تمایل دارد از ژلیش ناخن استفاده کنید می توانید بعد از سوهان کاغذی، ژلیش روی ناخن بزنید و سپس دست را درون دستگاه قرار دهید تا مواد خشک شود. پس از خشک شدن دور ناخن را با روغن کوتیکول چرب کنید.